Sit back & relax’ op een van onze banken

Sit back & relax’ op een van onze banken
29May
May 29, 2024
Petra

Sit back & relax’ op een van onze banken

Binnenkort een nieuwe bank kopen? Dan zit u hier goed, want onlangs hebben wij een mooie selectie banken toegevoegd aan ons assortiment. In onze laatste blog introduceerden we ze al kort, maar wat ons betreft verdienen ze nog wat extra aandacht. Daarom duiken we in dit blog nog wat dieper in op onze prachtige nieuwe aanwinsten. 


Volgens mij kunnen we allemaal wel stellen dat de bank een van de belangrijkste meubels in huis is. Allereerst omdat hij vanwege zijn omvang hoe dan ook in het oog springt en daardoor een sfeerbepaler is. En daarnaast omdat u er waarschijnlijk veel tijd op doorbrengt. Het comfortgehalte is dus ook niet geheel onbelangrijk. Benieuwd naar onze modellen?

Stijlvolle banken van Mangohoutonline

Banken zijn er in uiteenlopende vormen, kleuren, materialen en prijsklassen, dus om het wat makkelijker voor u te maken hebben we een behapbare selectie gemaakt met betaalbare, comfortabele, L-vormige banken:

  • Bank Wave: een stijlvolle bank met gecapitonneerde zitting en rugleuning. ‘Gecapti-wat?’ zult u denken? Dat betekent in dit geval dat hij verticaal en horizontaal gestikte lijnen heeft wat voor een ruitpatroon zorgt. Daarnaast sluit deze bank aan op de vloer - poten zijn dus niet zichtbaar - en is hij verkrijgbaar in bruine teddy en ivoor geweven stof.
  • Bank Oreo: in tegenstelling tot bank Wave staat deze bank op smalle pootjes waardoor de bank wat luchtiger oogt. De zitting is gecapitonneerd en is voorzien van nosag-vering en een schuimvulling waardoor de bank niet alleen trendy is, maar ook comfortabel zit. Deze bank is verkrijgbaar in een grijsgroene geweven stof en beige bouclé.
  • Bank Uno: een allemansvriend die door zijn eenvoudige design bij alle woonstijlen past. Ook deze bank is voorzien van koudschuim en nozagveren in de zitting. Verkrijgbaar in crème ribstof en geweven stof in ivoorkleur.
  • Bank Enzo: dé belichaming van relaxed loungen als je het ons vraagt. Doordat deze bank aansluit op de vloer en een lage rugleuning heeft plof je hier heerlijk in weg. De vaste zit- en rugkussens behouden hun vorm waardoor u langdurig kunt genieten van deze parel. Daarnaast heeft de stof - zandkleurige geweven stof of beige bouclé - een Martindale-slijtageweerstand van 100.000, dus ook op dat gebied gaat deze bank lang mee.
  • Bank Richie: een heerlijke ‘plof’-bank door de extra meegeleverde kussens, gevuld met siliconenvezels, en de rugleuning die in de hoek doorloopt. Voor maximaal comfort zijn de zitkussens gevuld met schuim van medium hardheid en rusten ze op nosagveren. De bank is verkrijgbaar in grijsgroen geweven stof en beige bouclé.
  • Bank Lech: ook deze bank is voorzien van schuimvulling en nosagveren in de zitting en wordt geleverd met drie losse rugkussens gevuld met siliconenvezels. De crème-kleurige of grijze ribstof maakt de bank knus en nodigt uit om na een lange dag in te ploffen.

Eerst ervaren voordat u een bank gaat kopen?

Een bank kopen is geen alledaagse bezigheid en dus snappen wij het als u de bank eerst wilt komen testen. Dat kan in onze XXL showroom in Emmeloord! Onze medewerkers laten u graag alle hierboven genoemde modellen en alle mogelijke stoffen zien. Komt u onze banken bewonderen in de showroom (of online)?

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.