Het kan voorkomen dat u uw een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. 

Ons retouradres is:

Mangohoutonline b.v.
Industrieweg 28A
8304 AD Emmeloord

Let op, het is niet de bedoeling dat u de (kleinere) meubels zelf via een bezorgdienst als PostNL retour stuurt. De kans dat de meubels beschadigen, is dan zeer aanwezig. Wij bieden u de mogelijkheid om het meubel op te laten halen door onze transporteur. 

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in de originele verpakking.