Mangohout kopen zonder onnodig hoge kosten

Steeds meer mensen willen meubelen van mangohout kopen. Niet zo gek natuurlijk, want mango is een bijzonder trendy houtsoort met een warme, robuuste uitstraling. Wij zijn in ieder geval fan. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om iedereen in Nederland net zo gek te maken op mangohout als wij. Iedereen moet aan de mango. Hout kopen moet niet alleen makkelijk, maar ook eerlijk zijn.

Daarvoor vinden we het belangrijk dat meubels van mangohout kopen kan tegen een eerlijke, transparante prijs. Hoe dat precies zit lees je op deze pagina. 

Mangohout kopen zonder alle onnodige tussenstappen

Waarvoor betaal je als je mangohout wilt kopen in de winkel? Voor het hout en de manuren die in de productie van die kast zijn gaan zitten toch? Dat klopt, maar helaas betaal je in de winkel nog voor veel meer dan dat mooie mangohout.

Naast het hout en de uren betaal je voor het hoofdkantoor van de winkelketen waar je die mooie kast tegen bent gekomen, de distributeur die zorgt voor de verdeling van de geïmporteerde meubelen over de verschillende filialen, de overheadkosten van het filiaal waar jij op het punt staat om dat meubel van mangohout te kopen

Zonde toch eigenlijk, als je erover nadenkt? Dat vonden wij nu ook. Daarom staan wij garant voor het kopen van mangohout zonder al die onnodige kosten.

Een van onze best verkochte producten: 

Mangohouten Eettafel Madison Rond 120 cm Mahom

Mangohouten Eettafel Madison Rond 120 cm Mahom

Rechtstreeks van de fabrikant

Meubelen en planken van mangohout kopen via onze webshop betekent dat je al die nodeloze tussenstops omzeilt. Wij importeren rechtstreeks van onze fabrikant in India en zorgen dat jouw aankoop netjes bij je thuis wordt afgeleverd.

Doordat wij goede banden hebben met onze fabrikant zijn de meeste mango-producten je in onze webshop ziet uit voorraad leverbaar, zodat jij zo snel mogelijk van je mangohout kan genieten. Bovendien kunnen we garant staan voor de kwaliteit van je aankopen van mangohout via onze webshop. Zoals we hieronder zullen toelichten is dat niet bij alle verkooppunten van hout van de mango even vanzelfsprekend.  

Waar kan ik mangohout kopen?

Bij ons koop je mangohouten meubelen gemakkelijk en snel online, maar het kan ook voorkomen dat je jouw nieuwe meubel graag eerst in het echt ontmoet. In onze showroom kun je niet alleen mangohout kopen, maar ook even goed van alle kanten bekijken. Je ziet meteen wat mangohout zo speciaal maakt. Je vindt onze showroom in Doetinchem.

Toch liever online bestellen? Dat kan bij ons natuurlijk ook. Je kunt ervoor kiezen veilig online te betalen, of pas bij de levering van de meubelen. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar en staan dus razendsnel in jouw woonkamer. Dat maakt mango kopen makkelijk en vooral ook leuk.

Mangohout is bijzonder, maar wat maakt juist onze meubelen extra speciaal?

  • Mangohout kopen kan bij ons zowel online als in de winkel.
  • We hebben een showroom in Doetinchem.
  • Omdat je ook bij de levering kunt betalen is mango kopen bij ons altijd veilig.
  • Al onze meubelen zijn standaard behandeld tegen vocht en vlekken. Meteen klaar voor gebruik dus.

Bekijk snel het gehele assortiment!

Eenvoudig en efficiënt mangohout kopen zoals jij het wilt

Zoals je in onze webshop kunt zien hoeft het kopen van origineel mangohout helemaal niet duur te zijn. Zolang er maar niet onnodig veel schakels zitten tussen de verwerking van het hout en het moment dat de mango-meubels staan te schitteren in jouw woonkamer. In onze webshop kun je daarom eenvoudig mangohout kopen van de beste kwaliteit en voor een scherpe en eerlijke prijs.