Retourneren

Een product retourneren of schade melden

Wil je een besteld product retourneren, of heb je een schade die gemeld moet worden? Via het onderstaande formulier meld je gemakkelijk je schade of retourzending aan.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Ons retouradres is:

Mangohoutonline B.V.
Randweg 31
8304 AS Emmeloord

Let op, het is niet de bedoeling dat u de (kleinere) meubels zelf via een bezorgdienst als PostNL retour stuurt. De kans dat de meubels beschadigen, is dan zeer aanwezig. Wij bieden u de mogelijkheid om het meubel op te laten halen door onze transporteur.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in de originele verpakking