Ervaar onze XXL showroom in Emmeloord in vogelvlucht.

Sinds februari 2023 kunt u binnenlopen bij onze flagstore in Emmeloord, een showroom van 1800 m² waar u voor veel meer terecht kunt dan enkel het bewonderen van onze meubels. In onze flagstore gaat het om beleving en inspiratie.

Door middel van verschillende kamers, die allemaal een andere woonstijl vertegenwoordigen, laten we u de ontelbare mogelijkheden met mangohout zien en hopen we u te inspireren.

Grootste assortiment

van heel Nederland

Betaal veilig

Betaal pas bij levering of veilig online

Gegarandeerd Garantie

Standaard 2 jaar garantie

Eetkamerstoelen

Op zoek naar een passende eetkamerstoel van velvet? Bij ons vindt u verschillende prachtige modellen. Eetkamerstoelen zijn natuurlijk onmisbaar in de eethoek. Het zijn vaak intensief gebruikte meubels: u eet er (soms) meerdere keren per dag op, helpt er de kinderen met hun huiswerk of spreekt erop af met vrienden en familie. In onze flag store vindt u een ruime selectie van de stoelen die wij aanbieden!

map

Mangohouten Kasten

Een mangohout kast is de perfecte aanvulling voor elk interieur. Met een mangohout kast kunt u namelijk heel veel kanten op. We hebben allerlei soorten en maten kasten in onze Flag Store aanwezig, zodat u de droomkast voor uw interieur voor de aankoop kan bekijken.

Liever direct contact?

Openingstijden

ma t/m vr 9:00 - 18:00 uur

zaterdag 9:00 - 17:00 uur

zondag 12:00 - 17:00 uur

Blijf op de hoogte via onze

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10 euro korting op je bestelling

en ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.