Kom eens langs in onze showroom in Doetinchem

 

Showroom Doetinchem

Bent u enthousiast over de producten in onze webshop, maar wilt u uw nieuwe mangohouten meubelen graag even bekijken voordat u ze bestelt? Dat kan! Kom daarvoor een keer langs in onze mooie showroom in Doetinchem. U vindt ons op de Korte Kapoeniestraat 102; midden in het centrum dus. Binnen vindt u 200 m² vol met de mooiste mangohouten meubelen. 

Een showroom vol mangohout

Er staan in onze showroom in Doetinchem allerlei mangohouten meubels op u te wachten: van tafels tot buffetkasten en tv-meubels. Kom ze met uw eigen ogen bekijken en word net zoals wij verliefd op mangohout! U waardeert het bijzondere uiterlijk van het hout het beste wanneer u het in het echt hebt gezien. Dan komt de vlammende tekening in de plank pas echt tot zijn recht. U zult al snel zien dat geen twee meubelen hetzelfde zijn. Elke plank heeft namelijk zijn eigen kenmerkende tekening. De duidelijk aanwezige nerf en mooie glans van het hout geven mangohouten meubelen een echt bijzondere uitstraling. 

Mango advies

Heeft u vragen over mangohout of één van de meubelen in onze webshop? U kunt ons natuurlijk bellen of mailen, maar ook in de showroom staan onze mango-experts voor u klaar. Zij kunnen u adviseren over het juiste mangohouten meubel voor jou, de verzorging van de meubelen en hoe u ze het beste schoonmaakt. Wilt u graag advies aan huis? Ook dat is mogelijk. Onze mangohout-kenners komen graag bij u langs. Wist u dat u wel twee jaar garantie krijgt op de mangohouten meubelen die u bij ons koopt? Daar hoeft u waarschijnlijk geen gebruik van te maken, want mangohout is ijzersterk.

De mooiste meubelen van mangohout

Dat mangohout bijzonder is, hoeven we u misschien niet meer te vertellen. Toch is het leuk een paar mango-feitjes in uw achterhoofd te houden wanneer u langskomt in onze showroom. Wist u bijvoorbeeld dat mangohout super duurzaam is? Mangohout is een hardhoutsoort, maar er hoeft geen oerwoud voor gekapt te worden. Dat komt omdat het als het ware een restproduct is van de mangoteelt. Wanneer mangobomen oud worden, leveren ze steeds minder mango’s op. De boer laat de boom kappen en zet er een jonger exemplaar voor in de plaats. De mangoboom gaat naar de meubelfabriek, en via die meubelfabriek komen de mooiste mangohouten meubelen in onze showroom terecht.

Zien we u in Doetinchem?

Wilt u een keer langskomen om onze mango meubels te ontdekken? Dat kan op donderdag, vrijdag of zaterdag. Hier vindt u alle openingstijden. Kom dus gerust een keertje bij ons winkelen op de Korte Kapoeniestraat 102 in Doetinchem. Wees wel gewaarschuwd: waarschijnlijk bent u na uw bezoek net zo gek op mangohout als wij.

Mangohout meubels in woonkamer