Verhuizen

U heeft een Verhuiscadeau-voucher van ons ontvangen! Wij staan klaar om u kennis te laten maken met onze prachtige collectie mangohouten meubelen. Bij ons vindt u de meest unieke en duurzame stukken die uw huis transformeren tot een stijlvol en warm thuis. En dat alles met een speciale bonus van 3% korting op uw allereerste bestelling! Maar dat is nog niet alles...

Ontdek de schoonheid van mangohout

Mangohout is een bijzonder materiaal dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het wordt verkregen uit volgroeide mangobomen, waarvan het hout een tweede leven krijgt in onze meubels. Hierdoor is elk meubelstuk uniek, en draagt u bij aan een duurzame levensstijl. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat elk detail met liefde wordt vervaardigd, zodat u de beste kwaliteit in huis haalt.

Vind uw perfecte meubel in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze prachtige collectie? Bezoek dan onze XXL showroom in Emmeloord, waar u onze meubelen van dichtbij kunt bewonderen en voelen. Laat u inspireren door de diverse stijlen en designs. En er is meer! Als u in onze showroom een aankoop doet, ontvangt u bovenop uw Verhuiscadeau-voucher nog eens een fantastisch geschenk van €50,- aan accessoires bij uw aankoop*. Zo maken we uw ervaring bij Mangohoutonline extra bijzonder!

Laat uw huis stralen met mangohouten meubelen

Of u nu op zoek bent naar een robuuste eettafel waar u met familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden, een stijlvolle salontafel om uw woonkamer compleet te maken, of een comfortabele stoel, bij Mangohoutonline hebben we voor u het perfecte meubelstuk.

Bestel eenvoudig en geniet van onze service

Het bestellen van uw favoriete meubelstukken bij Mangohoutonline is eenvoudig en snel. U kunt gewoon vanuit het comfort van uw eigen huis online bestellen. Onze betrouwbare bezorgservice zorgt ervoor dat uw meubels veilig en snel bij u worden afgeleverd. We staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verrijk uw interieur met Mangohoutonline

Wacht niet langer en profiteer van uw Verhuiscadeau-voucher met 3% korting op uw eerste bestelling! Besteld u in onze showroom? Dit geeft u een nog rijkere ervaring en alleen in de showroom ontvangt u bij uw aankoop, €50,- aan accessoires als extra cadeau*. Uw thuis verdient het beste, en dat vindt u bij Mangohoutonline!

KORTINGSCODE

Deze code is eenmalig te gebruiken en zowel online als in onze 2.000 m² grote winkel in Emmeloord.

VERHUIZEN

*Let op: bij besteding van 500 euro of hoger