De ideale thuiswerkplek!

De ideale thuiswerkplek!
20Sep
Sep 20, 2021
Petra

De ideale thuiswerkplek!

De zomer komt aan zijn einde, we mogen weer aan het werk. Na het afgelopen jaar is het duidelijk geworden hoe belangrijk een fijne thuiswerkplek is. Een rustige plek om te werken mag niet ontbreken in huis. Niet iedereen heeft een volledig thuiskantoor tot zijn beschikking, maar met de volgende tips kunt u overal in huis een prettige werkplek creëren. Met de juiste inrichting verhoogt u uw creativiteit, comfort en productiviteit. 

Een fijne werkplek

Een goede basis is het belangrijkste. Kies voor een mooi bureau of bijvoorbeeld een multifunctionele eettafel. Let erop dat u voldoende licht hebt, zet uw werktafel bijvoorbeeld in de buurt van een raam en plaats een mooie lamp op uw bureau. Het is bewezen dat het juiste licht een positieve invloed heeft op de werkprestaties. Kies een goede stoel bij uw tafel, met de juiste houding verbetert u uw concentratie en doet u uw lichaam een groot plezier. 

Let er bijvoorbeeld op dat uw onderarmen en uw ellebogen in een hoek van 90 graden staan. Daarnaast is het ook goed als uw bovenbenen en uw lichaam een hoek van 90 graden vormen, voor een goede rechte houding in uw rug. Zorg er ook voor dat uw voeten plat op de grond staan, voor voldoende ondersteuning van uw benen. 

Mangohoutonline.nl

Houd overzicht

Om u optimaal te concentreren is het belangrijk om een rustige werkplek te creëren. Zorg voor overzicht en genoeg opbergruimte. Gebruik manden of dozen om uw werkspullen in op te bergen of uw kleine spullen direct op te ruimen. Een andere manier om rust te creëren is het afschermen van de werkplek door bijvoorbeeld een leuke vakkenkast. Zo wordt u niet zo snel afgeleid, heeft u alles bij de hand én kunt u na uw werkdag snel opruimen zodat uw werkplek weer een woonplek wordt. 

Maak het leuk!

Om uw werkplek af te maken raden wij aan om deze op te leuken met persoonlijke accessoires. Een leuke plant voor een frisse groene tint, mooie foto’s of een motiverende quote ter inspiratie. Kies voor kleurrijke mappen, pennenbakjes en notitieboekjes om de werkplek vrolijker te maken. Het voordeel van thuis werken: u kunt het helemaal naar uw eigen voorkeuren inrichten, maak er wat leuks van!

Heeft u nog hulp nodig met het kiezen van de juiste mangohouten meubels voor uw thuiswerkplek? Wij helpen graag. Kom langs in onze showroom of bel met onze klantenservice!

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.