De perfecte eetkamerstoelen voor uw mangohouten eettafel

De perfecte eetkamerstoelen voor uw mangohouten eettafel
05Aug
Aug 05, 2022
Petra

De perfecte eetkamerstoelen voor uw mangohouten eettafel

Sinds kort hebben we eetkamerstoelen toegevoegd aan ons assortiment. Dat betekent dat we naast mangohouten meubelen nu ook bijpassende eetkamerstoelen verkopen. En zeg nu eerlijk: wat is een eettafel zonder eetkamerstoelen? Hoewel mangohouten tafels uw interieur een stoere en industriële touch geven, maken onze nieuwe eetkamerstoelen er een zacht geheel van door de sfeervolle kleuren en zachte stoffen. Maar welke stoelen passen bij uw interieur? In dit blog leggen we u graag alles uit over onze nieuwe aanwinsten.

Eetkamerstoelen: de keuze is enorm

Het kan best een uitdaging zijn om de perfecte eetkamerstoel te vinden, vooral als u rekening dient te houden met een heel gezin. Niet iedereen is even groot en hetzelfde gebouwd. Daarnaast kunnen soms ook de smaken ver uit elkaar lopen. Het enorme aanbod aan eetkamerstoelen helpt daar vaak niet bij. De eetkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Iedereen komt er samen, deelt er verhalen en haalt er zijn hart op aan de lekkerste gerechten. Daarom zijn begrippen zoals ‘sfeervol’ en ‘comfortabel’ vaak belangrijk voor de eethoek. Gestoffeerde stoelen voldoen daar vaak direct aan door hun zachte karakter. Daarom hebben wij aan onze collectie enkel gestoffeerde stoelen toegevoegd. Maar de ene eetkamerstoel is de andere niet. Gaat u voor een model met een hoge of lage rugleuning, met of zonder armleuningen, recht of rond? We praten u graag bij over alle modellen.

Voor ieder wat wils

Aan onze collectie hebben we niet één, niet twee, maar wel tien verschillende modellen eetkamerstoelen toegevoegd. De stoelen hebben, net zoals alle eettafels, een zwart onderstel, waardoor ze perfect te combineren zijn. Alle modellen zijn in verschillende kleuren te krijgen, zodat er altijd een model en een kleur bij zitten die perfect aansluiten op uw interieur. Op Arles na, zijn alle stoelen van fluweel (ook wel velvet), een trend die inmiddels niet meer weg te denken is uit moderne interieurs. Hier onze modellen in een notendop:

  • Reims: een elegant model door het verfijnde ruitpatroon op de rugzijde
  • Toulon: een lief model door de ronde vorm en verticale stiksels
  • Cannes: een wat zakelijker model met armleuningen
  • Lyon: de stoel die je lijkt te omarmen
  • Nice: een goede basis die met vrijwel iedere woonstijl te combineren is
  • Nantes: een chic model door de opengewerkte achterkant
  • Paris: een classy model door de strakke lijn en opengewerkte achterkant
  • Toulouse: een landelijk model door de geblokte stiksels
  • Nancy: een vrouwelijk model door de smalle poten en stiksels in ruitpatroon
  • Arles: vergelijkbaar met Nice, maar door de lederlook iets stoerder

Zo houdt u de eetkamerstoelen mooi

Heeft u al een parel gespot? Wanneer de eetkamerstoelen uw woning bereiken, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Slim is om de stoelen daarom in ieder geval altijd mee te nemen wanneer u een rondje doet met de stofzuiger. Gebruik hiervoor het mondstuk (wanneer mogelijk de harige). Verder is het ook verstandig de stoelen gelijk na levering in te spuiten met een waterafstotende spray. Dan bent u in ieder geval gered, mocht er een keer eten of drinken overheen vallen.

Bij Mangohoutonline.nl vindt u goedkope eetkamerstoelen, maar dan wel van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wilt u meer informatie over de stoelen? Wij helpen u graag. Bel met onze klantenservice of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.