Mangohoutonline x De Grote Tuinverbouwing

Mangohoutonline x De Grote Tuinverbouwing
19Jul
Jul 19, 2022
Petra

Mangohoutonline x De Grote Tuinverbouwing

U had ze misschien al voorbij zien komen op TV: onze meubelen zijn regelmatig te zien in De Grote Tuinverbouwing! Daarbij neemt een team van specialisten de tuin en het interieur van onbekende Nederlanders onder handen. Het is een leuk programma om inspiratie op te doen, niet alleen voor uw tuin, maar ook voor uw woonkamer. Styliste Djamilla Smits neemt het interieur onder handen, en laat zien hoe u uw woonkamer op een eenvoudige manier kunt omtoveren tot een stijlvolle leefruimte. 

Mangohoutonline is trotse partner van dit leuke programma. Geen wonder dus ook dat onze mooie mangohouten meubelen er regelmatig terug te vinden zijn! Heeft u ze al gespot? In dit artikel lichten we een aantal mooie combinaties uit die in de afleveringen te zien waren.

Duurzaam

Duurzaamheid staat centraal in De Grote Tuinverbouwing, niet alleen in de tuin, maar ook binnenshuis. Daar sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan, want mangohout is één van de meest duurzame houtsoorten die er bestaat. Dat zit zo: mangohout wordt verbouwd op plantages, waar de bomen gekweekt worden voor hun lekkere, zoete vruchten. Is een boom te oud voor de mangoteelt, dan wordt hij gekapt en gaat hij naar de meubelfabriek. Daar worden er meubels van gemaakt, die wij vervolgens rechtstreeks naar Nederland brengen. En voor u het weet staan ze te shinen in uw woonkamer!

Een mooi TV-meubel en kast

Zo wordt in één van de afleveringen onze naturel TV-meubels van mangohout gecombineerd met een kast in dezelfde stijl. Dat matcht prachtig met elkaar, en maakt van het interieur een mooi geheel. Door verschillende meubels van mangohout met elkaar te matchen zorgt u dat de verschillende onderdelen van uw interieur echt bij elkaar gaan horen, en op elkaar inspelen. De exotische look die mangohout naar uw woonkamer brengt is natuurlijk ook niet te onderschatten!

Mangohouten meubelen

Opbergruimte nodig?

Meer opbergruimte nodig in uw woonkamer? Dan kunt u net als in De Grote Tuinverbouwing gebruik maken van één van onze mangohouten kasten. U kunt zelfs twee kasten tegen elkaar aan schuiven, als u extra ruimte nodig heeft. Door de vakken vormen de kasten een mooi en open geheel, terwijl de visgraat ze een luxe uitstraling geeft. Zo nemen ze op het oog niet veel ruimte in beslag, terwijl ze u tegelijkertijd van meer opbergruimte voorzien. De ideale combinatie.

Zwart mangohout

Ook mangohout black is in trek in het programma. De stoere en tegelijkertijd chique look van deze meubelen is niet voor niets populair. Zo staat in één aflevering onze mooie zwarte buffetkast in het zonnetje. Door de vakken en de schuifdeuren in deze kast kunt u zelf bepalen welke spullen u laat zien, en welke u verbergt. Ideaal wanneer u op zoek bent naar meer opbergruimte in uw woonkamer, en tegelijkertijd een blikvanger zoekt voor in uw woonkamer. In zo’n opvallende zwarte kast komen alle spullen die u erin ten toon wilt stellen ook nog eens mooier naar voren. Combineert u zo’n kast met een passend zwart TV-meubel, dan is het plaatje compleet.

Inspiratie opdoen?

De Grote Tuinverbouwing is elke zaterdag om 17:00 te zien op SBS6. Kijkt u de volgende keer ook of u onze mangohouten meubelen kunt spotten? Als u nog meer inspiratie wilt opdoen, of de meubelen eens met uw eigen ogen wilt zien, kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze showroom in Doetinchem. Daar staan al onze meubelen op u te wachten!

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.