Dé trend van dit moment: Deens ovaal

Dé trend van dit moment: Deens ovaal
01Mar
Mar 01, 2023
Petra

Dé trend van dit moment: Deens ovaal

Tegenwoordig is iedereen druk. Druk met werk, druk met school, en alles wat daarnaast nog ‘moet’ gebeuren. Tijd voor elkaar vrij maken schiet er daardoor soms bij in. Gelukkig is er één moment op de dag dat de telefoons aan de kant gaan en er ruimte is voor iedereen zijn verhaal: het avondeten. Wij van Mangohoutonline dragen graag bij aan dat moment door er met sfeervolle eettafels iets knus en gezelligs van te maken. Nu hebben we de ronde, rechthoekige en klassieke ovale tafel al een tijdje in ons assortiment. Maar sinds kort is daar ook de Deens ovale eettafel aan toegevoegd. Deens design in combinatie met duurzaam en onderhoudsvrij mangohout, klinkt dat niet als muziek in de oren? We vertellen u alles over deze trend in dit blog.

Natuurlijk, licht en minimalistisch

Een massief houten tafel is prachtig, maar heeft hij ook nog eens een smaakvol design, dan worden we nóg enthousiaster. Vanuit dat oogpunt hebben wij de Deens ovale tafel aan ons assortiment toegevoegd. Deze tafel, die is ontworpen in een Scandinavische stijl, oogt licht en elegant, maar zorgt bovenal voor een chique toevoeging aan uw interieur. Kenmerkend aan de Scandinavische woonstijl zijn de natuurlijke materialen, lichte kleuren en minimalistische designs. Niet voor niets is deze woonstijl op dit moment enorm geliefd. 

Onze collecties

Bij Mangohoutonline hebben we op dit moment twee verschillende eettafels met een Deens ovaal blad:

  • Eettafel Salerno: Deze tafel is door het dunne blad en de smalle kruispoot de belichaming van minimalisme. U kunt hem combineren met verschillende woonstijlen en hij is verkrijgbaar met zowel naturel als zwart blad.
  • Eettafel Vicenza: Deze tafel kenmerkt zich door de elegante spinpoot in het midden van de tafel. Doordat de poot in het midden van de tafel zit kunt u er met gemak meerdere stoelen omheen plaatsen. Ook deze tafel is zowel in een naturel als zwarte uitvoering verkrijgbaar.

Deens ovale eettafel

Voordelen van Deens ovale tafels

Deens ovaal combineert het beste van twee werelden: het stijlvolle van ovaal met het praktische van rechthoekig. Daardoor heeft u met een Deense tafel de mogelijkheid om meer mensen aan te laten aanschuiven dan bij een traditionele ovale tafel, maar komt de tafel door de afgeronde hoeken niet strak en puntig over en behoudt hij z’n charme. Naast dat er aan de tafel uitgebreid gedineerd kan worden, kan hij overigens op nog veel meer manieren gebruikt worden. Nu thuiswerken allang geen uitzondering meer is, kan hij bijvoorbeeld ook uitstekend als bureau dienen. Of gebruik de tafel als vergadertafel op kantoor. Met een Deens ovale tafel heeft u immers veel meer ruimte om spullen neer te leggen die nodig zijn tijdens werk of een overleg.

Shop uw Deens ovale tafel bij Mangohoutonline

Hebben we na het lezen van dit blog uw interesse gewekt? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment. Wilt u de tafels liever in het echt zien? Dan heet een van onze medewerkers u graag welkom tijdens een bezoek aan onze showroom in Doetinchem of de spiksplinternieuwe XXL showroom in Emmeloord.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.