Een chic interieur voor de feestdagen? Kies voor zwart mangohout

Een chic interieur voor de feestdagen? Kies voor zwart mangohout
01Dec
Dec 01, 2021
Petra

Een chic interieur voor de feestdagen? Kies voor zwart mangohout

De feestdagen staan weer voor de deur! Hoog tijd om uw huis lekker gezellig te maken. En hoe kunt u dat beter doen dan met meubelen van mangohout? Mangohout heeft van zichzelf een warme uitstraling die uw huis in deze donkere maanden een exotisch tintje geeft. Ook zwart mangohout komt bij uitstek tot zijn recht in een knusse woonkamer. In dit blog zetten we leuke tips op een rijtje waarmee u uw woonkamer met een stijlvol interieur voorbereidt op een gezellige feestmaand. U geniet zo nog meer van de feestdagen!

Een stijlvol interieur met zwarte meubelen

Zwart is een kleur die nooit uit de mode zal gaan. Ga maar eens na: het is een vrij neutrale kleur die overal goed bij past. Dat zorgt ervoor dat meubelen van zwart hout niet alleen goed met elkaar te combineren zijn, maar dat u ze met een andere aankleding of accessoires snel een andere uitstraling kunt geven. Ook voor de feestdagen zijn zwarte meubelen een goede keuze. Ze zijn in een handomdraai gezellig en knus te maken met bijvoorbeeld sfeervolle lichtsnoeren of een mooi kerststuk. 

Hoe maakt u een stijlvol interieur knus?

  • Meubelen: uw meubelen zijn de basis van een stijlvol interieur. Vul uw woonkamer met meubelen die goed bij elkaar passen en lang meegaan, zoals meubelen van zwart mangohout. Daar geniet u niet alleen tijdens de feestdagen van, maar heel het jaar door.
  • Warme kleuren: gaat u voor een stijlvolle interieur-inrichting, kies dan voor warme kleuren. Mangohout past daar perfect bij!
  • Accessoires: de winter vraagt om warme accessoires, zoals zachte kussentjes en plaids. Ook uw meubels kunt u met kleurrijke accessoires een mooi, gezellig uiterlijk geven.
  • Sfeerverlichting: in de donkere dagen is niets gezelliger dan uw huis te vullen met warme lichtjes. Verwerk bijvoorbeeld een lichtsnoer in uw kerststuk.
  • Combineer uw meubilair met elkaar: door uw meubilair op elkaar aan te laten sluiten creëert u een eenheid in uw inrichting. Kies bijvoorbeeld niet alleen een eettafel van zwart mangohout, maar ook een TV-meubel en een koffietafel van dezelfde houtsoort.
Zwarte kast van mangohout

Heerlijk tafelen rond een chique eettafel

Het belangrijkste meubelstuk voor het kerstdiner is natuurlijk de eettafel. We kunnen er het hele jaar naar uitkijken om gezellig met elkaar rond de tafel te gaan en te genieten van een heerlijk kerstdiner. In een chic interieur mag een mooie eettafel dus niet ontbreken. Wist u dat u het gezelligst tafelt aan een ronde of ovale tafel in het zwart? Door de vorm kunnen alle aanwezigen gemakkelijk met elkaar in gesprek, waardoor er niemand aan de buitenkant hoeft te zitten. Het is daardoor makkelijker om het gesprek centraal te houden en iedereen bij de gezelligheid te betrekken. Ideaal voor het kerstdiner! Ook passen er aan een ronde of ovale tafel meer stoelen dan aan een vierkante of rechthoekige tafel van hetzelfde formaat. U schuift eenvoudig een extra stoel aan wanneer uw broer of zus toch aanhang mee wilt nemen.

Meubelen met een warme uitstraling zorgen voor een chic interieur

Een industrieel, chic interieur vult u goed met meubelen van mangohout. Het mooie van mangohouten meubelen is dat ze een warme, exotische uitstraling hebben. Dat is knus in de winter en sfeervol in de zomer. Denkt u bij een industrieel interieur al snel aan een kille, strakke woonkamer met de sfeer van een fabriekshal? Dat industrieel ook gezellig kan zijn, bewijst mangohout. Door elementen zoals zwart staal te combineren met het warme, exotische mangohout, creëert u een interessante balans. De perfecte keuze wanneer u een industrieel chic interieur ook een warme uitstraling mee wilt geven.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.