Een complete woonkamer vol mangohout: duurzaam en tijdloos

Een complete woonkamer vol mangohout: duurzaam en tijdloos
31Jul
Jul 31, 2023
Petra

Een complete woonkamer vol mangohout: duurzaam en tijdloos

Een complete woonkamer vol mangohout: aan te raden of een beetje te veel van het goede? Wat ons betreft bestaat er niet zoiets als te veel mangohout. Mangohout is een natuurproduct zonder veel poespas. Door het op de juiste manier te combineren zult u niet snel een overdaad aan mangohout in huis halen. Kunt u, net als wij, geen genoeg krijgen van mangohout? Dan heeft u bij deze toestemming om helemaal los te gaan en uw complete woonkamer te vullen met mangohout. Het fijne van mangohout is dat alle meubels dezelfde look hebben en dus perfect met elkaar te combineren zijn, zelfs als ze niet uit dezelfde serie komen. Daarnaast zijn er nog twee voordelen aan een complete woonkamer vol mangohout. We bespreken ze in dit blog.

 

Vrienden voor het leven

Mangohouten meubels staan voor een levenslange vriendschap, want een complete woonkamer van mangohout is duurzaam in twee opzichten: 

  • Mangohout is allereerst een hardhoutsoort waardoor het stevig en krasbestendig is en de meubels lang meegaan. Pas na veelvuldig gebruik zou u gebruikssporen kunnen gaan zien. Gelukkig laat u het meubel er met een laagje van onze onderhoudsproducten met gemak weer als nieuw uitzien. 
  • Ten tweede zijn mangohouten meubels ook een duurzame keuze voor het klimaat. Mangohout is afkomstig van de mangoboom, die na 15 tot 20 jaar geen mango’s meer produceert. In plaats van de boom gewoon te kappen en te vernietigen, wordt het hout gebruikt om prachtige meubels van te maken. Op die manier wordt er geen waardevol hout verspild en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Niet gevoelig voor trends

Een complete woonkamer vol mangohout is tijdloos. Waar veel trends komen en gaan, behoudt mangohout zijn charme en stijl. Zelfs wanneer u uw woonstijl helemaal omgooid, naar bijvoorbeeld industrieel, modern of landelijk, past een mangohouten meubel zich moeiteloos aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw woonkamer snel verouderd raakt. Het warme hout, het robuuste uiterlijk en de neutrale zwarte accenten maken dat een meubel niet gevoelig is voor trends. 

Mangohout combineren

Zoals we hierboven al schreven, kan mangohout met iedere woonstijl gecombineerd worden. Door het toevoegen van moderne accenten en accessoires, zoals goud, zet u de mangohouten meubels in een eigentijds daglicht. Voeg daarnaast zachte texturen en kleurrijke kussens toe voor een speelse touch. En vergeet niet om planten en natuurlijke elementen toe te voegen om een harmonieuze en rustgevende sfeer te creëren en het natuurlijke van het mangohout nog eens extra te benadrukken. 

Mangohout woonkamer

Een complete woonkamer vol mangohout aanschaffen

Tv-meubels, dressoirs, salontafels, vakkenkasten, boekenkasten, wandrekken of eettafels van mangohout, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Kortom: voor een complete woonkamer van mangohout bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Mangohoutonline shopt u een complete woonkamer voor een aantrekkelijke prijs waardoor u zelfs voor een grote bestelling relatief weinig kwijt bent. Kies voor meubels uit dezelfde serie of mix en match met meubels uit verschillende series of met zwart en blank. Wat heeft uw voorkeur?

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.