Heeft u onze XXL showroom al bezocht?

Heeft u onze XXL showroom al bezocht?
22Jun
Jun 22, 2023
Petra

Heeft u onze XXL showroom al bezocht?

Sinds februari 2023 kunt u een bezoek brengen aan onze XXL showroom in Emmeloord. Een prachtige, centraal gelegen showroom waarmee we hopelijk nóg meer mensen kunnen bereiken en zo onze liefde voor mangohout nog verder kunnen verspreiden. Met maar liefst 1800 m² oppervlak, is dit pand een forse uitbreiding op onze eerste showroom in Doetinchem. Door deze enorme ruimte komen dromen in vervulling en hebben we weer legio nieuwe mogelijkheden voor onze toekomstplannen. Daarnaast biedt deze ruime showroom ons de mogelijkheid om naast mangohouten meubels nog veel meer mooie artikelen aan het assortiment toe te voegen, zodat u na een bezoek aan deze showroom uw huis van boven tot onder kunt voorzien van nieuwe pareltjes.

showroom mangohouten meubelen

Terugblik op de feestelijke opening

Alweer even geleden, op zaterdag 18 maart, vond de officiële opening van onze nieuwe showroom plaats. Een zonnige, drukke dag waar we met veel goede herinneringen op terugkijken. De gehele dag was er een foodtruck aanwezig, konden de kinderen zich uitleven op het springkussen en konden de voetjes van de vloer op de muziek van dj Adrian Noble. We hebben veel (nieuwe) klanten mogen verwelkomen die met een hoop enthousiasme over de showroom én verschillende mooie aankopen naar huis gingen. 

Bomvol inspiratie

Het doel van deze XXL showroom is om mensen te inspireren en te laten zien welke variëteit mangohout biedt. U vindt er verschillende ‘kamers’ in verschillende stijlen, zoals landelijke, modern, klassiek, industrieel, retro, etc. Op die manier kunt u ervaren dat mangohout op allerlei manieren gecombineerd kan worden, en dat daar dus niet maar één manier voor is.

Inspiratie Mangohout

Woonaccessoires

Voor een complete inspiratiebeleving treft u op de 1800 m² niet enkel alle modellen van onze mangohouten meubels aan, zoals die te vinden zijn op de website. U vindt er ook banken en diverse woonaccessoires van de merken BePureHome en Countryfield die niet in onze webshop verkrijgbaar zijn, zoals:
  • beeldjes;
  • vazen;
  • zijdebloemen en -planten;
  • lampen;
  • geurkaarsen en -stokjes;
  • wanddecoratie;
  • kussens;
  • kleden;
  • verlichting.
Achterin de showroom vindt u tevens de outlethoek waar licht beschadigde meubels tegen een mooie prijs worden aangeboden.

Vermaak voor jong en oud

Ook voor de jongste bezoekers is er gedacht aan vermaak, in de gezellige speelhoek met een playstation, een airhockeytafel en een tekentafel. Hier zullen kinderen zich geen moment vervelen en niet langer zeurend aan uw arm hangen met de vraag ‘wanneer gaan we nou naar huis?’. Zo heeft u alle tijd om rustig inspiratie op te doen en rond te kijken. 

Plan uw bezoek

Benieuwd geworden? Stap dan in de auto richting Randweg 31 in Emmeloord. De showroom is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. We kijken uit naar uw komst en beantwoorden graag al uw vragen onder het genot van een kop koffie.

Is Emmeloord te ver weg voor u? Dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze showroom in Doetinchem. Weet wel dat daar niet alle modellen staan uitgestald en dat er geen woonaccessoires en banken worden verkocht. Check voor de actuele openingstijden de contactpagina op onze website.

 

 

 

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.