Extra servicediensten van Mangohoutonline

Extra servicediensten van Mangohoutonline
09May
May 09, 2023
Petra

Extra servicediensten van Mangohoutonline

Het kopen van een of meer meubels kan een behoorlijke investering zijn en daarom begrijpen we dat u daar de best mogelijke service bij verwacht. Bij Mangohoutonline doen we daarom ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, van een bezoek aan de webshop of showroom tot aan het levermoment én de tijd daarna. 

Wellicht bent u al op de hoogte van onze standaard service:

  • Levering binnen één week (indien het meubel voorradig is)
  • Betalen bij levering, direct of in 3 termijnen.
  • 2 jaar garantie

Maar daar houdt onze service niet op. We bieden namelijk een aantal extra servicediensten aan waar u wellicht nog niet van op de hoogte bent. 

Transport mangohout

Mogelijkheid tot in elkaar zetten

Het uit de verpakking halen en in elkaar zetten van een meubel kan een hele klus zijn, vooral wanneer u niet mobiel bent of geen ervaring heeft met dit soort zaken. Daarom bieden we bij Mangohoutonline aan om tegen betaling het meubel naar binnen te brengen, de verpakking te verwijderen, het meubel in elkaar te zetten en op de juiste plek te plaatsen. Zo ontzorgen we u van deze intensieve klus en kunt u na levering direct genieten van uw nieuwe aanwinst in huis. Daarnaast nemen de bezorgers het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Let op! Sommige meubels worden al compleet gemonteerd geleverd. Dit staat altijd duidelijk vermeld bij de productinformatie.

Wilt u graag gebruik  maken van deze dienst? Zorg er dan voor dat u bij stap drie van het bestelproces (na het invullen van de contactinformatie) het vakje ‘Bezorging + montage in huis’ aanvinkt. Hier staat tevens de exacte prijs vermeld, die aangepast is aan uw bestelling. De kosten van deze extra dienst beginnen namelijk bij €89, maar hangen daarnaast volledig af van de grootte van uw bestelling.Bestelproces Mangohoutonline

Schade? Onze monteurs lossen het op!

Een tweede extra servicedienst die we aanbieden, is de mogelijkheid om een monteur langs te laten komen wanneer er iets gerepareerd moet worden. Aangezien onze meubels uit India komen en dus een behoorlijke weg af moeten leggen voordat ze bij u thuis aankomen, kan het een enkele keer voorkomen dat een meubel tijdens het transport beschadigd raakt. Denk bijvoorbeeld aan een gebroken glasplaatje of een lichte beschadiging op het hout of het metaal. Mocht dat bij u het geval zijn, dan kunt u via de mail contact opnemen met de serviceafdeling: service@mangohoutonline.nl. Aan de hand van uw verhaal en de foto’s bekijken we wat in uw geval de beste oplossing is. In overleg met u wordt er vervolgens een datum afgesproken waarop de monteur langskomt. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen 1 a 2 weken.

Service mangohout

Aangezien dit onder de garantie valt zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van houten meubels. U kunt er dus zeker van zijn dat de reparatie op een professionele manier gebeurt. 

We hopen u zo voldoende ingelicht te hebben over onze extra servicediensten. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via 0229 745249 of via bovenstaand e-mailadres.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.