Een kledingkast van mangohout: functioneel en stijlvol

Een kledingkast van mangohout: functioneel en stijlvol
31Jul
Jul 31, 2023
Petra

Een kledingkast van mangohout: functioneel en stijlvol

Naast een bed is er nog één ding onmisbaar in de slaapkamer: een kledingkast. Hoewel u bij het uitzoeken van de meest geschikte kledingkast waarschijnlijk eerst naar functionaliteit kijkt, wil het oog natuurlijk ook wat. Een kledingkast van mangohout vinkt gelukkig beide boxen af en is daarmee de perfecte toevoeging aan uw slaapkamer. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan kledingkasten, zodat er altijd wel een tussen zit die perfect past bij uw wensen en behoeften.


Kiest u voor een kledingkast van mangohout, dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

 • Natuurlijke schoonheid in de slaapkamer: mangohout heeft een uniek nerfpatroon en een warme, natuurlijke kleur. Dit maakt de kasten een mooie aanvulling op elk soort interieur.
 • Duurzaamheid: mangohout is een hardhout dat op een duurzame manier verkregen is. Doordat hij zo stevig is, gaat de kast jaren mee. Daarnaast heeft u bij ons standaard 2 jaar garantie, dus mocht er iets niet goed zijn, lossen wij dat voor u op.
 • Veelzijdig karakter: naast dat mangohout met allerlei soorten interieurstijlen te combineren is, zijn de kledingkasten verkrijgbaar in allerlei soorten afmetingen en indelingen. Zo hebben we kasten van 80 cm en 100 cm breed, met en zonder lades en voorzien van planken of vakken. 

Wanneer u op zoek gaat naar de perfecte mangohouten kledingkast, zijn er twee dingen belangrijk: de grootte van de kast (afhankelijk van de ruimte en de hoeveelheid kleding) en het ontwerp. Bij Mangohoutonline hebben we allerlei soorten kledingkasten in ons assortiment. Hier de kasten overzichtelijk op een rijtje:Naturel mango kledingkasten:

 • Kast Reno 100 cm: voorzien van diagonaal geplaatste planken (hongaarse punt) op de twee deuren met aan de binnenkant vier planken, gescheiden door een verborgen lade (handig voor ondergoed en sokken).
 • Kast Reno 100 cm: een kast met vier deuren met diagonaal geplaatste planken (hongaarse punt) waarbij de vier deuren gescheiden zijn door twee lades in het midden van de kast.
 • Kast Reno 100 cm: een kast bestaande uit twee deuren met diagonaal geplaatste planken, met daarachter vier planken en onderin vier lades.
 • Kast Toronto 80 cm: een kast met twee grote deuren, voorzien van visgraatmotief, met daarachter zes ruime vakken en onderin vier lades.
 • Kast New Haven 90 cm: zelfde als Kast Toronto, maar dan zonder groeven tussen de latten.
 • Kast San Antonio 90 cm: een kast met twee deuren, voorzien van verticale planken, met daarachter drie planken en onderin vier lades. 
 • Cabinet Alamo 90 cm: een kast met uniek patroon van hout, met achter de deuren drie planken en onderin vier lades


Zwarte mango kledingkasten:

 • Kast Sienna 90 cm: een kast met twee deuren, voorzien van planken in visgraatmotief, met daarachter zes ruime vakken en daaronder vier lades (voor bijvoorbeeld ondergoed en sokken)
 • Kast Florence 90 cm: een vlakke kast, zonder patroon in het hout, met twee deuren met daarachter zes ruime vakken en onderin vier lades.
 • Kast Toronto 80 cm: deze kast kenmerkt zich door het visgraatpatroon in de twee deuren, met daarachter zes ruime vakken en onderin vier lades
 • Kast Napels 90 cm: lijkt op Kast Toronto, maar is voorzien van goud metaal i.p.v. zwart en heeft achter de deuren drie planken i.p.v. zes vakken.
 • Kasten uit de Phoenix-collectie: deze nieuwe aanwinsten bestaan deels uit open en deels uit gesloten vakken. Vul de open vakken met netjes opgevouwen stapels of zet er manden neer om chaos voor te zijn.

Geïnteresseerd in een kledingkast van mangohout? Onder het kopje ‘wandkasten’ vindt u een overzicht van het complete aanbod.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.