Eetkamerstoelen met Bouclé stof voor een luxe en warme eethoek

Eetkamerstoelen met Bouclé stof voor een luxe en warme eethoek
08Nov
Nov 08, 2023
Petra

Eetkamerstoelen met Bouclé stof voor een luxe en warme eethoek

Bent u in het trotse bezit van een robuuste mangohouten eettafel? Dan mogen comfortabele, bijpassende eetkamerstoelen daarbij niet ontbreken. Met elegante stoelen maakt u de uitstraling van uw eethoek in de woonkamer of keuken helemaal compleet. Vanzelfsprekend dragen eetkamerstoelen ook bij aan het zitcomfort tijdens sfeervolle borrelmomenten, lunches en diners met vrienden en familie. Wilt u uw mangohouten eettafel ook de ultieme finishing touch geven en bent u op zoek naar stoelen bekleed met een zachte, uitnodigende stof die tot de blijvende trends behoort? Kies dan voor eetkamerstoelen met Bouclé, een luxe ogende stof die zorgt voor een warm gevoel. 

Kunt u niet wachten tot u aan tafel kunt schuiven in een van de fraaie modellen uit de collectie van Mangohoutonline? Lees dan snel verder en maak in dit blog kennis met de smaakvolle mogelijkheden.

Welke eetkamerstoelen met Bouclé stof vindt u in de collectie van Mangohoutonline? 

Wilt u de look en het zitcomfort van uw eethoek compleet maken met matchende stoelen met een zachte, behaaglijke bekleding? Kies dan voor eetkamerstoelen met Bouclé stof in tijdloze kleuren zoals wit, beige, zand, lichtgrijs en donkergrijs. In onze collectie hebt u een gevarieerde keuze uit de volgende elegante modellen:


Wat is Bouclé stof precies?

Het woord Bouclé betekent letterlijk vertaald ‘stof met geweven stukjes’. Deze geweven stukjes vormen lusjes waarmee de geliefde stof wordt gevormd. Bouclé dankt zijn populariteit aan het Franse modehuis Chanel. Oprichtster en modeontwerpster Coco Chanel ontwikkelde namelijk als eerste de bekende mantelpakjes met de geweven stof. Tegenwoordig zien we Bouclé ook steeds vaker terugkomen in de interieurwereld. Door de zachte en geweven uitstraling van de stof wordt die ook vaak teddystof genoemd. Niet verwonderlijk, omdat beide stoffen een zachte uitstraling hebben. Er zijn wel duidelijke verschillen tussen de twee interieurstoffen. Een teddy stof voelt namelijk aan als een schapenvacht. Bouclé stof lijkt van een afstand ook iets wollig, maar dat is in werkelijkheid niet het geval.

Combineer erop los met Bouclé eetkamerstoelen 

Een eetkamerstoel van Bouclé zorgt ervoor dat u sfeervol kunt tafelen. Naast de warme uitstraling van de stof is dat te danken aan de neutrale kleuren, zoals beige, lichtgrijs, donkergrijs, zand en wit. Als u rust wilt creëren in het interieur van uw woonkamer, keuken of eetkamer, maakt u met onze eetkamerstoelen in Bouclé stof dus de juiste keuze. Natuurlijk draagt ook het model van de eetkamerstoel bij aan het sfeerbeeld. In onze collectie vindt u zowel modellen met armleuningen geschikt voor grotere ruimtes als eetkamerstoelen zonder armleuningen voor kleinere ruimtes. Een combinatie van beide modellen kan uiteraard ook, want met de Bouclé eetkamerstoelen van Mangohoutonline kunt u eindeloos mixen en matchen. 

Hoe kunt u eetkamerstoelen met Bouclé stof onderhouden? 

Bouclé eetkamerstoelen zijn eenvoudig te onderhouden. Daarbij komt dat Bouclé een water- en vuilafstotende stof is en zich daarom perfect leent als bekleding op meubels. Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van uw eetkamerstoelen met Bouclé stof en daarom is aan te raden om de stof regelmatig te onderhouden. Dat gaat gemakkelijk door er zo nu en dan voorzichtig de stofzuiger overheen te halen om kruimels, stof en haren van de stof te verwijderen. Komt er een vlek in de Bouclé stof? Probeer die er dan voorzichtig uit te deppen met een beetje warm water. Let op dat u niet gaat wrijven, dit is niet goed voor de geweven stof. Lukt het met warm water toch niet helemaal, probeer de bekleding dan te reinigen met een zachte vlekverwijderaar.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.