Oktober Woonmaand bij Mangohoutonline!

Oktober Woonmaand bij Mangohoutonline!
12Oct
Oct 12, 2023
Petra

Oktober Woonmaand bij Mangohoutonline!

Na een mooie, warme zomer is het najaar officieel aangebroken. Dit betekent dat de atmosfeer frisser wordt, de dagen korter worden en ons dagelijks leven zich steeds meer binnen afspeelt. Stuk voor stuk knusse factoren die de herfst tot de periode bij uitstek maken om uw interieur een sfeervolle touch-up te geven. Niet voor niets hebben ontwerpers, stylisten en interieurmerken oktober uitgeroepen tot woonmaand en geven zij hiermee traditiegetrouw het startschot voor het nieuwe woonseizoen. Vanzelfsprekend schenken we bij Mangohoutonline ook graag bijzondere aandacht aan Oktober Woonmaand, door u onze fonkelnieuwe mangohouten meubelen met een walnootkleurige afwerking te introduceren! 


Bent u benieuwd hoe u uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer met een dressoir, tv-meubel of nachtkastje in een walnoothout-look een smaakvolle facelift geeft tijdens Oktober Woonmaand? Lees dan snel verder en maak in dit blog kennis met de prachtige tekeningen en diepe kleuren die mangohouten meubels met een walnootkleurige finish tot opvallende verschijningen maken in ieder denkbaar interieur. 


Verrijk uw interieur met meubelen met een walnootkleurige afwerking

Geen mooier moment dan Oktober Woonmaand om u onze nieuwe collectie mangohouten meubels met de uitstraling van walnoothout te introduceren! Met een nachtkastje, dressoir of tv-meubel gemaakt van deze duurzame houtsoort geeft u uw interieur een stijlvolle facelift. We zetten de kenmerken van onze meubels met een walnoothoutkleurige afwerking voor u op een rij: 


  • Rijke, warme kleuren;
  • Prachtig vlammende nerf;
  • Natuurlijke uitstraling; 
  • Mooie structuur;
  • Sterke en harde houtsoort; 
  • Eenvoudig te onderhouden;
  • Minimale kans op splinters.

Maak bingewatchen nóg leuker met een tv-meubel in een walnoothout-look

Wat ons betreft is Oktober Woonmaand niet alleen de start van het nieuwe woonseizoen, maar ook van een seizoen boordevol nieuwe films en series. Geen periode is immers zo fijn als de herfst om te cocoonen en onder het genot van een hapje en een drankje eindeloos uw favoriete films en series te bingewatchen. Door uw smart-tv op het schitterende tv-meubel Tucson te plaatsen, geniet u van nog meer kijkplezier. Deze tv-kast is verkrijgbaar in de breedtematen 140 cm en 170 cm, is vervaardigd uit duurzaam mangohout voorzien van een verfijnde walnootkleurige afwerking en heeft een luxueuze marmeren bovenkant. Achter de kastdeurtjes van dit eigentijdse tv-meubel kunt u interieurontsierende elementen zoals dvd-spelers, snoeren en kabels bovendien netjes opbergen.


Combineer stijl en functionaliteit met een dressoir met een walnootkleurige finish

Over opbergen gesproken, Oktober Woonmaand biedt natuurlijk ook een geschikte periode om het huis op te ruimen. Regenachtige dagen kunt u nuttig besteden door spullen - variërend van boeken, fotoalbums, servies, speelgoed en hobby-artikelen - een vaste plek te geven in een elegant mangohouten dressoir met een walnootkleurige afwerking. Dressoir Tucson is verkrijgbaar in een breedtemaat van 145 cm of 175 cm. Met dit chique dressoir met een walnootkleurige finish en een luxe marmeren bovenblad, voegt u in een handomdraai een vleugje glamour toe aan uw interieur. 

Grijpt u Oktober Woonmaand ook aan om uw huis te verrijken met mangohouten meubelen met een walnootkleurige afwerking? Selecteer dan snel uw favoriete nachtkastje, tv-meubel of dressoir in onze fonkelnieuwe collectie en profiteer van aantrekkelijke kortingen! 


 

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.