Mango meubels: dé woontrend voor 2021

Mango meubels: dé woontrend voor 2021
15Dec
Dec 15, 2020
Petra

Mango meubels: dé woontrend voor 2021

Mango meubels: dé woontrend voor 2021

Als we in 2020 iets opnieuw hebben leren waarderen, is het wel de waarde van een gezellig en warm interieur. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat mango meubels dé trend worden voor het nieuwe jaar. Meubels van mangohout zijn namelijk niet alleen warm en sfeervol, maar ook duurzaam. Kunt u zich een betere combinatie bedenken voor de tijd waarin we leven?


Mangohout meubels halen wat zomers gevoel in uw woning. Het tropische karakter dat u kent van de vruchten ziet u namelijk terug in het schitterende hout van de mangoboom: de kleurgradaties, de unieke patronen, de robuuste en tegelijkertijd warme uitstraling. Het zijn kenmerken die u graag terugziet in uw interieur, of u nu houdt van warme of industriële meubels. Mangohout gaat daarom wat ons betreft dé trend worden voor het nieuwe jaar.


Waarom wij iedereen mango meubels willen helpen ontdekken

Weinig is zo bepalend voor uw interieur en de sfeer in uw woning als de meubels. Mangohout is niet voor niets een materiaal dat hier steeds geliefder voor wordt. Het is een robuuste en stevige houtsoort, waardoor ook voor industriële meubels mangohout bijzonder geschikt is.


Er zijn een aantal unieke eigenschappen die mangohout meubels net dat beetje extra geeft. Hieronder leest u daar meer over. Daarna laten we u zien hoe wij ons er sterk voor maken om iedereen op een betaalbare manier kennis te laten maken met wat mangohout meubelen met uw interieur kunnen doen.


Wat zijn de belangrijkste kenmerken van mangohout meubels? 

Mango meubels zijn meubels gemaakt van - u raadt het al - hout dat afkomstig is van mangobomen. Maar wat maakt ze nou zo uniek? Dit zijn de belangrijkste kenmerken van mangohoutmeubels:


 • Mango meubels zijn erg duurzaam. Dat komt doordat ze worden gemaakt van mangobomen, die in de loop der jaren steeds minder vruchten produceren zodat het voor boeren uiteindelijk financieel interessanter wordt om ze te vervangen. Het hout van deze bomen wordt hergebruikt voor die schitterende meubels van mangohout.
 • Meubels van mangohout zijn altijd uniek. Dit type hout zorgt voor werkelijk unieke meubels. Mangohout vormt namelijk schitterende patronen en kleurgradaties, eigenlijk net zoals de vrucht die aan de bomen groeit. 
 • Mangohout meubels kunnen tegen een stootje. Hout van mangobomen wordt gezien als hardhoutsoort, wat betekent dat meubels die ervan worden gemaakt tegen een stootje kunnen. Verder zijn de meubelen van mangohout in onze shop behandeld tegen vocht en vlekken.

 • Voldoende redenen dus om net als wij verliefd te worden op meubels van mangohout. Juist daarom is het onze missie om iedereen met deze schitterende houtsoort te laten kennismaken. Daarom werken wij volgens een duidelijke filosofie: de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Hoe doen we dat?


  Over de mangohout meubels in onze shop

  Wij werken er elke dag hard voor om in onze webshop mango meubels van uitmuntende kwaliteit te kunnen aanbieden voor een scherpe prijs. De meubels die u ziet in onze webshop, worden voor u rechtstreeks geïmporteerd van onze fabrikant in India omdat wij vinden dat al onze meubels mangohout verdienen van de beste kwaliteit.


  Met die rechtstreeks aanpak zorgen we niet alleen voor een goede kwaliteitscontrole op de geleverde mango hout meubels, maar kunnen we ook onze prijzen laag houden. Een groot deel van de prijs van die mangohout tafel in de winkel, wordt namelijk gevormd door de verschillende schakels in de keten. Denk aan de het hoofdkantoor van de winkelketen, de distributeur die zorgt dat de tafel in de winkel komt te staan en de overheadkosten van de retailer zelf. 


  Door al die overbodige schakels uit onze keten te knippen, koopt u bij ons de beste kwaliteit mango meubels voor de scherpste prijs. Zo volgen wij onze missie om iedereen op een betaalbare manier te laten kennismaken met mangohout meubels.

  Top 10 meest verkochte producten

  Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

  Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.