Meer zwarte meubels: kies voor mangohout black!

Meer zwarte meubels: kies voor mangohout black!
05Apr
Apr 05, 2022
Petra

Meer zwarte meubels: kies voor mangohout black!

Wat is er mooier dan meubels gemaakt van massief, zwart hout? Zwarte meubels zijn niet voor niets dé modetrend van dit moment. Zwart heeft als kleur een intense uitstraling, maar brengt ook warmte en rust naar uw woonkamer. Met kleurrijke accessoires en andere stijlelementen kunt u ze in een handomdraai een andere uitstraling geven, bijvoorbeeld wanneer de seizoenskleuren veranderen. Bent u benieuwd hoe u zwarte meubels in uw woonkamer mooi tot hun recht kunt laten komen, en wat voor meubels u van zwart hout kunt maken? We inspireren u graag in dit blog!

Zwarte meubels van mangohout

Wilt u uw woonkamer een uniek tintje geven, dan doet u dat het best met nieuwe meubels. Zwart hout is als materiaalsoort voor meubelen de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is ook niet gek: zwart valt op, is rustig voor het oog en past goed bij het natuurlijke uiterlijk van hout. Mangohout is natuurlijk het allermooist! Die duidelijke nerf en mooie kleurschakeringen, ziet u in het zwarte hout nog steeds terug. Onze zwarte meubels van mangohout worden behandeld met een speciale, zwarte lak, wat ze een opvallende uitstraling geeft. Dat noemen we mangohout black. U kunt allerlei meubels van zwart hout maken, van eettafels tot mooie buffetkasten. Voor welke zwart-houten meubels gaat u?

Nogmaals in de spotlight: de zwarte eettafel

In ons vorige blog vertelden we u al over de zwarte eettafel: de blikvanger van uw woonkamer. Een zwarte tafel (het liefst in het rond of ovaal) staat dan ook schitterend in uw huis. Wist u dat u die tafel kunt combineren met een mooie salontafel? Ook die bestaan in een ronde uitvoering. Door meer zwarte meubels in uw woonkamer te zetten, schept u eenvoudig een mooie eenheid in uw interieur. 

TV Meubel Sienna

Welke zwarte meubels zijn er?

Er bestaan net zo veel zwarte meubels, als er meubels van neutraal mangohout bestaan. We zetten ze voor u op een rij!:

Stijlvolle zwart-houten meubels combineren

Naast mooie tafels, kunt u ook kasten van zwart mangohout aanschaffen. In zo’n kast, bijvoorbeeld een boekenkast, komt alles wat u erin zet nog mooier tot zijn recht. Door de neutrale, zachte kleur van het hout vallen kleuren extra op. Ook een buffetkast of dressoir kunt u goed van zwart mangohout laten maken. Door de natuurlijke uitstraling van mangohout, krijgen de zwarte meubels een unieke look die het goed doet in elke interieurstijl. Tegelijkertijd zorgen ze voor contrast, vooral wanneer u ze combineert met andere, opvallende kleuren. 

Hoe verzorgt u meubels van zwart hout?

Meubels die van zwart hout gemaakt zijn, kunnen zo nu en dan verzorging nodig hebben. Gelukkig is zwart mangohout gemakkelijk te onderhouden! Het enige wat u hoeft te doen, is uw meubelen af en toe afnemen met een stofdoek of een licht vochtige lap. Onze meubelen zijn al behandeld tegen vuil en water, maar toch kan het geen kwaad om zoveel mogelijk te voorkomen dat u er eten of vloeistoffen op morst. Gebeurt het toch, maak het dan snel schoon. En wanneer u merkt dat uw zwarte meubels wat van hun glans verliezen, kunt u ze behandelen met een speciale olie of wax voor zwart mangohout. Daarmee maakt u ze al snel weer als nieuw!

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.