Modetrend van dit moment: de zwarte eettafel

Modetrend van dit moment: de zwarte eettafel
02Mar
Mar 02, 2022
Petra

Modetrend van dit moment: de zwarte eettafel

Bent u op zoek naar een echte bliktrekker in uw interieur, die zich tegelijkertijd makkelijk met andere modetrends laat combineren? Dan komt u al gauw bij de zwarte eettafel uit! Een zwarte eettafel is stijlvol, valt echt op in uw interieur en laat zich met de juiste accessoires mooi in verschillende modestijlen integreren. Wist u dat u zo’n zwarte eettafel ook heel goed van mangohoutkunt laten maken? Mangohout black, heet dat. In dit artikel vertellen we u meer over de pracht van zwarte tafels, en hoe u van uw eettafel het middelpunt van uw woonkamer kunt maken.

Hoe maken we een tafel zwart?

Mangohout heeft van nature een opvallende en mooie nerfstructuur. In het hout ziet u veel kleurschakeringen terug, die elke plank uniek maken. Dat is ook het mooie aan mangohout: er zijn nooit twee meubelen helemaal hetzelfde. Maar hoe behoudt u die pracht, wanneer u mangohout zwart maakt? Bij Mangohoutonline doen we dat met een speciale zwarte lak. Deze lak trekt in het hout en geeft het een diepe, zwarte kleur, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de schoonheid van het hout behouden blijft. Kijk maar eens goed naar onze zwarte eettafels: de nerf blijft mooi zichtbaar, en u ziet nog altijd de kleurschakeringen in het tafelblad. The best of both worlds! U heeft aan een zwarte tafel van mangohout weinig werk, omdat hij al in de winkel behandeld wordt tegen vocht en vuil. 

Accessoires voor op de zwarte tafel

Met accessoires kunt u uw zwarte tafel mooi aankleden. Hieronder geven we u alvast een paar tips waarmee u uw zwarte eettafel op een mooie en opvallende manier kunt stylen. Houd dit lijstje dus bij de hand wanneer u uw zwarte tafel heeft besteld.

  • Kies in plaats van placemats voor een stijlvolle tafelloper.
  • Bekleed uw tafel van zwart mangohout met een mooie vaas vol droogbloemen. Die blijven lang mooi!
  • Maak het af met een opvallende hanglamp boven de tafel. Een kleur als goud doet het goed bij zwart!
  • Zet een mooie plant op uw tafel van zwart mangohout. Die zorgt voor een natuurlijk element.
  • Kies voor mooie bijpassende eettafelstoelen, bijvoorbeeld met een opvallende of juist een neutrale kleur.
Eettafel Sienna Zwart

Combineer een zwarte eettafel met ronde en ovale vormen

Zoals u al weet uit onze eerdere blogs, zijn ronde en ovale vormen tegenwoordig weer helemaal in de mode. Om het nog even samen te vatten: een ronde tafel van zwart mangohoutbiedt meer ruimte aan tafelgasten, zorgt ervoor dat u tijdens het eten nog gezelligere gesprekken kunt voeren omdat iedereen elkaar aan kan kijken, en past ook in kleinere woonkamers. Daarom is deze tafelvorm uitgegroeid tot een ware meubeltrend, die niet meer uit onze woonboulevards weg te denken is. Wist u dat zwarte tafels ook in ronde vormen beschikbaar zijn? Daarmee combineert u die twee woontrends op een mooie en opvallende manier. Ook een ovale zwarte eettafelzal zeker in het oog vallen! 

Hoe stylet u een zwarte eettafel?

Hoewel zwart een opvallende kleur is, oogt hij tegelijkertijd rustig. Ook laat hij zich makkelijk met andere kleuren combineren, waardoor u uw zwarte eettafel van mangohout in elk seizoen met nieuwe accessoires kunt aankleden. Hoe u uw zwarte eettafel het beste kunt stylen? Dat doet u bijvoorbeeld door er mooie stoelen bij te kiezen. Welke soort eetkamerstoelen u kiest, is natuurlijk ook afhankelijk van uw eigen smaak en interieurstijl. Gaat u voor het contrast van opvallende kleuren, zoals okergeel en cognac, of kiest u liever voor rustige grijstinten? Met een zwarte eettafel kunt u gelukkig alle kanten op, dus kies vooral wat goed op uw smaak aansluit.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.