New year, new home met onze nieuwste meubels

New year, new home met onze nieuwste meubels
01Jan
Jan 01, 2023
Petra

New year, new home met onze nieuwste meubels

2022 is officieel geschiedenis, want 2023 is van start gegaan! Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen en mogelijkheden. Nu de feestdagen achter ons liggen en de rust is wedergekeerd, is er ruimte om na te denken over hoe u het komende jaar wilt invullen. Waar bent u blij mee en wat is toe aan verandering? Laat het begin van dit nieuwe jaar een duwtje in de rug zijn om eindelijk eens datgene aan te pakken wat al zó lang op de to-do-lijst staat. Wilt u dit jaar met een schone lei beginnen? Gooi de boel in huis dan eens helemaal om. Met een beetje creativiteit en een van onze nieuwste aanwinsten creëert u in een handomdraai een compleet nieuwe look.

Scandinavisch sausje

Overgevlogen vanuit Denemarken hebben we sinds kort de tafel met Deens ovaal blad toegevoegd aan onze collectie. Deens ovaal is dé nieuwe trend op het gebied van eettafels en eerlijk is eerlijk: wij waren ook op slag verliefd. Deens ovaal kenmerkt zich aan de combinatie van ovaal een rechthoekig. Het combineert de charme van het ovale blad met de praktische kant van het rechthoekige blad. Daarnaast is het blad een stukje dunner dan onze standaard tafels en loopt de rand taps af. Daardoor oogt de tafel extra chic. Onze Deens ovale tafels zijn in zowel naturel als zwart verkrijgbaar en u heeft keuze uit een spinpoot of kruispoot. De tafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar:

  • 160 x 100 cm
  • 180 x 100 cm
  • 200 x 100 cm
  • 210 x 100 cm
  • 220 x 110 cm
  • 240 x 120 cm

Tot in de puntjes

Ook nieuw in ons assortiment: de Reno-serie. Een serie, bestaande uit kasten, dressoirs en tv-meubels, die zich kenmerkt door de schuin ingelegde latjes mangohout in de deurtjes die in een punt naar beneden lopen. Het design doet daardoor denken aan de Hongaarse punt (om nog maar even in de buitenlandse invloeden te blijven). De verschillende latjes zijn allemaal uniek en hebben hun eigen warme kleur wat zorgt voor een speels effect. Hoewel de kasten van massief hout zijn, zorgt de ruimte onder de kast voor lucht waardoor de meubels niet ‘zwaar’ voelen. De verschillende vakken, lades en planken bieden daarnaast genoeg opbergruimte voor van alles en nog wat. 

Back to black

We hoeven het niet onder stoelen of banken te schuiven dat we gek zijn op zwarte meubels. Zeker in combinatie met de lichte pasteltinten die vandaag de dag de huizen kleuren, zorgt een zwart meubel voor een mooi contrast. We hadden natuurlijk al verschillende zwarte series, maar sinds kort kunnen we daar ook de Florence-serie aan toevoegen. Een eenvoudige, maar niet minder chique, serie. Door de eenvoud zijn de meubels met van alles te combineren. Denk aan andere mangohouten meubels maar ook mooie accessoires, zoals een keramieken vaas met droogboeket of unieke kunst. 

Wat uw smaak ook is, met een paar mangohouten meubels veranderd u uw interieur heel gemakkelijk zonder veel geld uit te geven. Zo begint u 2023 met een schone lei in een ruimte die helemaal bij u past en waar u zich fijn voelt.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.