Praktisch en prachtig: een buffetkast van mangohout

Praktisch en prachtig: een buffetkast van mangohout
29Mar
Mar 29, 2024
Petra

Praktisch en prachtig: een buffetkast van mangohout

Bij het inrichten van een huis wordt er vaak als eerste aan een bank, salontafel, een eettafel en eetkamerstoelen gedacht, maar een buffetkast wordt vaak vergeten. Terwijl een buffetkast wat ons betreft juist een must is voor ieder interieur. Niet alleen omdat u daarmee de muur breekt én het een prachtig pronkstuk is, maar ook omdat u er een hoop extra opbergruimte mee creëert, voor bijvoorbeeld servies, speelgoed van de kinderen, boeken of de administratie. Opbergruimte betekent minder troep en dus een opgeruimde, rustige uitstraling. Wie wil dat nou niet? Met een buffetkast van mangohout combineert u het beste van twee werelden: een open én een gesloten deel zodat je er vrijwel alles in kwijt kunt. Maar voor u een mangohouten buffetkast aanschaft, zijn er een aantal zaken waar u over na kunt denken.

Welke maat en kleur buffetkast past bij u?

Buffetkasten zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een buffetkast met landelijk design of juist een strak modern ontwerp. Welke buffetkast van mangohout het beste bij u en uw woning past, hangt af van een aantal dingen. Allereerst moet de kast de juiste maat hebben. Een te kleine kast in een grote kamer ‘verdwijnt’ en een grote kast in een kleine kamer slokt alle kostbare ruimte op. Zorg daarom voor een goede verhouding. 

Mangohouten Buffetkast Denver 140 cm Recht


Daarnaast is het kiezen van de juiste kleur heel belangrijk. Aangezien het over het algemeen een groot meubel is, is de kleur erg bepalend. In ons assortiment vindt u naturel en zwart gekleurde kasten. Redenen om voor een naturel kast te kiezen zouden kunnen zijn dat u al veel donkere tinten in de ruimte heeft, dat u een warme sfeer wilt creëren of dat u een stukje natuur naar binnen wilt halen. Een zwarte kast daarentegen werkt juist goed wanneer u contrast wilt creëren met lichte kleuren, wanneer u een stoer element wilt toevoegen of wanneer u een grote, lichte ruimte heeft.

Wat zet u in een buffetkast van mangohout?

Of u de kast heel praktisch of juist decoratief wilt inzetten is aan u. Eigenlijk is er voor een buffetkast van mangohout niks te gek en kunt u er van alles in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Glazen en servies
  • Keukengerei, zoals snijplanken, pannen, etc.
  • Potten met etenswaren of uw whiskyverzameling
  • Boeken of tijdschriften
  • Souvenirs uit verre oorden
  • Fotolijstjes met dierbare herinneringen
  • Sfeervolle verlichting of nepkaarsen

Het onderste, gesloten deel is juist handig voor spullen die u liever niet in het zicht plaatst, zoals de administratie, elektronica, speelgoed of spelletjesdozen.

Een mangohouten buffetkast van Mangohoutonline

Natuurlijk wilt u dat de buffetkast mooi matcht met de rest van uw interieur. Om dat te bereiken kiest u het best een buffetkast in dezelfde stijl als de rest van uw interieur. De buffetkasten van Mangohoutonline vormen een mooie combinatie tussen landelijk en industrieel. Het massieve hout geeft de meubels een robuust uiterlijk en de zwarte, metalen accenten zorgen voor een stoere touch. U vindt bij ons hele smalle buffetkasten vanaf 65 centimeter breed, hele brede kasten tot 260 centimeter en alles daartussenin.

Bezorging van een mangohouten buffetkast

Onze stoere, landelijke buffetkasten worden geleverd als twee gemonteerde delen. U hoeft de twee delen enkel zelf nog op elkaar te zetten. Onze bezorgers brengen het meubel tot de eerste drempel, maar mocht u niet sterk genoeg zijn of handen tekort komen bij het uitpakken en plaatsen van de kast, dan bieden wij ook de optie om tegen betaling het meubel voor u op de juiste plek te zetten, in elkaar te zetten en het verpakkingsmateriaal direct mee terug te nemen. Zo kunt u zorgeloos aan het inrichten beginnen zodra de bezorgers de deur achter zich dichttrekken.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.