Staat één van onze best verkochte producten op uw verlanglijstje dit jaar?

Staat één van onze best verkochte producten op uw verlanglijstje dit jaar?
01Nov
Nov 01, 2022
Petra

Staat één van onze best verkochte producten op uw verlanglijstje dit jaar?

November is van start gegaan en dus komen de feestdagen steeds dichterbij. De tijd van gezellig binnen zitten met vrienden en familie, kaarsen en warme chocomel, maar ook de tijd om na te denken over uw verlanglijstje. Tegenwoordig is het aanbod oneindig en weten de meeste mensen niet meer waar te beginnen. Wij helpen u daarom graag een eindje op weg. Want hoewel onze producten moeilijk onder de boom passen, doen ze dat wel op uw verlanglijstje. In dit artikel inspireren we u graag met onze drie best verkocht producten. Bent u een beetje lief geweest afgelopen jaar? Dan is uw woning wellicht binnenkort een van onze favorieten rijker.

(Kerst)diner? Gezelligheid gegarandeerd!

Het product dat er bij ons, gezien de verkoopcijfers, met kop en schouders bovenuit steekt is de ovale eettafel. Niet heel gek, want deze sfeervolle tafel is al een paar jaar dé woontrend voor in de eethoek. En wij snappen wel waarom. De vorm brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee:

  • Door de afgeronde hoeken is de tafel ook voor kleinere ruimtes geschikt.
  • Door de ovale vorm schuift u er gemakkelijk een extra stoel tussen: gezelligheid gegarandeerd.
  • Ovale tafels zorgen ervoor dat strakke lijnen in de eetkamer doorbroken worden. 
  • Door het ontbreken van scherpe randen bezeert u zich minder snel. 

Al met al: zet die ovale eettafel op uw verlanglijstje en zorg er bij voorkeur voor dat hij met kerst staat. Zo wordt uw kerstdiner een gegarandeerd succes!

Mangohouten meubels hoge kwaliteit

Borrelen op bank

We blijven nog even bij de ovale vormen, want ook onze ovale salontafels zijn geliefd bij onze klanten. Onze klassiekers uit de Mesa-collectie staan inmiddels dan ook in menig woonkamer. Door een ovale salontafel aan de zithoek toe te voegen, creëert u eenheid. Het natuurlijke en robuuste blad trekt namelijk alles in de ruimte samen. En daarnaast zorgt de vorm ervoor, net als bij de eettafels, dat strakke lijnen (van bijvoorbeeld een bank) worden doorbroken. Het stalen onderstel zorgt daarbij voor een stoere toevoeging aan uw interieur. 

Kerstklassiekers kijken met de familie

Een derde product dat bij ons over de digitale toonbank vliegt is het tv-meubel uit de Sienna-serie. Sowieso is de Sienna-serie zeer geliefd, maar het tv-meubel spant de kroon. Door de zwarte kleur en het ingelegde visgraatmotief in de deurtjes is het meubel een echte eyecatcher in uw woonkamer. Bestaat uw interieur voornamelijk uit lichte kleuren? Geen probleem! De zwarte kleur zorgt namelijk voor een mooi contrast. Decoreert u het meubel met een mooie vaas of gezellig tafellamp, dan tovert u uw zithoek al snel om tot een sfeervol geheel. Kerstklassieker aan, popcorn in de ene hand, glühwein in de hand, en de familieavond op de bank kan van start gaan.

Heeft u inmiddels weer wat inspiratie opgedaan voor uw verlanglijstje? Of weet u inmiddels wat u iemand anders cadeau kan doen? Dan is onze missie van dit blog geslaagd. Wie weet staat er eind december een grote doos op u te wachten, weliswaar niet onder maar naast de kerstboom.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.