Begin het jaar goed met een nieuwe eettafel van mangohout

Begin het jaar goed met een nieuwe eettafel van mangohout
01Jan
Jan 01, 2022
Petra

Begin het jaar goed met een nieuwe eettafel van mangohout

De beste wensen voor het nieuwe jaar namens het team van Mangohout Online! Het was een bijzonder jaar in de meubelwereld, waarin we zowel on- als offline veel mensen kennis hebben laten maken met al het moois dat mangohout te bieden heeft. Ook in het nieuwe jaar gaan we ons weer volop inzetten om heel Nederland verliefd te laten worden op deze duurzame, exotische en voordelige houtsoort. Bent u van plan in dit nieuwe jaar uw interieur eens goed onder handen te nemen? In dit blog geven we u alvast een beetje inspiratie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle nieuwe tafel in uw woonkamer?


Een frisse wind door uw interieur

De eettafel is het hart van uw woonkamer. Het is de plek waar het gezin in de ochtend en avond lekker bij elkaar komt om de dag te bespreken. Omdat het een groot en opvallend meubel is, is hij ook sfeerbepalend voor uw inrichting. Wilt u uw interieur dus een mooie boost geven in het nieuwe jaar, dan is zo’n eettafel van mangohout in huis halen helemaal geen verkeerd idee. Ook met een leuke salontafel kunt u impact maken. We zitten niet alleen vaak aan de eettafel, maar ook op de bank voor de televisie. U kunt uw salontafel helemaal naar eigen wens maken, want zo divers zijn mangohouten tafels! Kiest u voor een model op wieltjes, dat u makkelijk kunt verplaatsen? Of gaat u juist voor een ronde salontafel?

Wat voor mangohouten tafels vindt u in ons assortiment?

  • Ronde tafels.
  • Ovale tafels.
  • Rechthoekige tafels.
  • Eettafels.
  • Bureautafels.
  • Salontafels.
  • Zwarte mangohouten tafels,
  • en nog veel meer!
Mangohouten Eettafel Madison Black Rond Mahom


Tip: ronde en ovale mangohouten tafels

We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten wat betreft de woontrends die in 2022 in opmars komen. Eén daarvan is natuurlijk mangohout: tafels van mangohout worden ook in het komende jaar alleen maar populairder! Daarnaast zijn ook ronde en ovale tafels erg in trek. Wij zagen de vraag naar ovale en ronde tafels in het afgelopen jaar al sterk groeien, en verwachten dat die alleen maar groter wordt. Dat is niet voor niets: in deze tijd zijn we vooral op zoek naar gezelligheid. Een ovale tafel lijkt op een rechthoekige tafel, maar mist de hoeken. Daardoor zitten uw gasten dichter bij elkaar en zitten er geen mensen meer aan de uiteindes. Een ronde tafel zorgt daarnaast voor gezelligere gesprekken. U zit niet vast aan één of twee gesprekspartners, zoals wanneer u aan de kop of hoek van een langwerpige tafel zit, maar kunt makkelijker een gesprek met het hele gezelschap voeren. 

Benieuwd hoeveel stoelen er om uw nieuwe eettafel passen? Daar schreven we eerder ook een handig blog over!

Creëer een knus gevoel met een ronde tafel

Een ovale of ronde tafel is niet alleen gezellig, maar kan ook ruimte besparen. Vooral een ronde tafel komt goed tot zijn recht wanneer u een kleine woonkamer heeft. Door de vorm maken deze mangohouten eettafels ideaal gebruik van de beschikbare ruimte. U kunt er ook nog eens meer mensen aan kwijt dan aan een vierkant model. Ook een ronde salontafel bespaart ruimte. Die past bijvoorbeeld gemakkelijk in de ruimte tussen een U-bank (een hoekbank met twee hoeken). Heeft u meerdere mangohouten tafels in huis, zoals een eettafel en een salontafel, dan staat dat ook nog eens bijzonder mooi in uw interieur. Op die manier maakt u een eenheid van uw woonkamer.

Top 10 meest verkochte producten

Schrijf in en ontvang 10 euro korting op je volgende bestelling

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en highlights.